пятница, 31 мая 2013 г.

Мерило ценностей

    О деньгах говорят, что они служат культурам, отражая их основные ценности. Деньги - источник страстей, атрибут власти, предмет зависти врагов и бедноты. Еще говорят то, что некоторые деньги дурно пахнут.
 О дурном запахе денег и сомнительной но уже довольно известной и разрекламированной компании, написанная статья - "Сила бабла ММСIС" в блоге "Украинской правды".
 Реклама этой компашки, не от какого-нибудь Васи Пупкина, сидящего под пальмой на берегу океана с ноутом и смотрящего на состояние своего счета на экран монитора. Рекламируют "звезды", а награждает церковь. Допустим, мне понятна позиция СМИ и журналистов, но вот тупо не могу понять, как оказались или каким боком затесались в этот лохотрон звезды шоу бизнеса, в качестве инвесторов и в особенности церковь.  Я еще могу как-то понять Леню Голубкова, которому может быть, не хватало денег на жизнь, когда он рекламировал МММ. Но неужели этим тоже не хватает бабла?



Фінансовий аналітик

Сила бабла ММСІС

Минулого року один український журнал розмістив на першій шпальті велике фото "управляючого трейдера" компанії ММСІС Костянтина Кондакова. Дзвоню головному редактору з питанням: "Ви знаєте, хто це такі?". У відповідь чую: "Да! Пірамідчікі!". Я особисто знаю багатьох журналістів, з них абсолютно усі чули про ММСІС і абсолютно кожен мав аналогічне уявлення про компанію. Разом з тим я не чув, щоб хоч одне видання відмовилось рекламувати ММСІС.

До недавнього часу я думав, що ніхто не буде розміщувати рекламу схем, які вважає шахрайськими. Це все одно, що розмістити рекламу "Еліта-Центр", знаючи наперед, що людей "кинуть". Однак фраза головного редактора вищезгаданого журналу дещо пояснила ситуацію: "Зараз грошам ММСІС раді, бо видання перебувають у дуже скрутній фінансовій ситуації". Те саме мені сказав журналіст іншого відомого українського видання: "Вони у нас замовили дорогу рекламу, ще й заплатили за терміновість, так що ми з ними не сваримося".

Українські друковані ЗМІ, особливо ті, що пишуть про економіку, дійсно перебувають у скрутному фінансовому стані. Нещодавно одне відоме видання скоротило половину штату журналістів, при цьому затримка у виплаті зарплати для тих, кого не звільнили, сягає 3-х місяців.

За таких умов щедрий рекламний бюджет ММСІС виявлявся для багатьох панацеєю. Хоча навряд чи це є добрим виправданням для видань, які не гребують за "бабло" розміщувати рекламу "пірамідчиків". Адже якщо глядіти в корінь, то низькі доходи видань часто спричинені невмінням запропонувати читачу цікавий та корисний матеріал.

Але не журнали отримали найбільшу частку рекламного "пирога" ММСІС. Багато українських телеканалів показували рекламні ролики ММСІС. Крім цього Кондаков був гостем програм на "1+1", "ICTV", "Першому національному" та інших каналах. Телеканали є дуже навіть прибутковим бізнесом, і якщо друковані видання могли приймати гроші ММСІС з відчаю, то телеканали просто шукали більших прибутків.

Читать статью полностью

2 комментария:

  1. P.S. Бабло - пока побеждает :(
    Компанія «ММСІС Інвестментс» в суді довела упереджене ставлення з боку АУФТ.
    27 травня 2013 року Господарський суд Дніпропетровської області за результатом розгляду справи № 904/2350/13 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "ММСІС Інвестментс" до Асоціації "Українські Фондові Торговці" прийняв рішення, яким визнав недійсним рішення Ради Асоціації „Українські фондові торговці" від 25.01.2013 року, оформлене Протоколом № 2 в частині відмови Товариству з обмеженою відповідальністю „ММСІС Інвестментс" у вступі до Асоціації „Українські фондові торговці".

    В ході судового розгляду суд дійшов висновку, що рішення Ради Асоціації „Українські фондові торговці" від 25 січня 2013 року, в частині відмови ТОВ „ММСІС Інвестментс" у вступі до Асоціації „Українські фондові торговці" прийнято з порушенням вимог внутрішніх документів Відповідача, зокрема, Статуту Асоціації та Положення про Членство в Асоціації, як в частині вимог щодо оформлення відповідного рішення (відсутність мотивації його прийняття), так і в частині обґрунтувань, які наведені членами Ради Асоціації у складених ними окремих думках в якості підстав для відмови Позивачу у вступі до Асоціації.

    Таким чином, "ММСІС Інвестментс" вдалося довести упереджене ставлення до компанії з боку АУФТ.

    Хочемо нагадати, що рішенням НКЦПФР компаніюя «ММСІС Інвестментс» було позбавлено ліценції на операції с цінними паперами саме за те, що вона не була членом АУФТ. Якщо б АУФТ прийняв «ММСІС Інвестментс» до асоціації, у НКЦБФР не було би передумов до санкцій щодо «ММСІС Інвестментс».

    Таким чином, незаконність дій з боку АУФТ ставить під сумнів законність санкцій НКЦПФР щодо «ММСІС Інвестментс».
    Источник: Investfunds
    http://investfunds.ua/news/kompanya-mmss-nvestments-v-sud-dovela-uperedzhene-stavlennya-z-boku-auft-investfunds-110115/

    ОтветитьУдалить